Om oss

Bilder på dette nettstedet er klikkbare

Om Con Amore

Con Amore ble startet i 1969 av korister fra Oslo Ungdomskor (OUK) som hadde passert 33 år og ikke fikk være med i ungdomskoret lenger. Con Amore startet dermed opp med erfarne og sangglade medlemmer som ville mer.

Vi øver torsdag fra kl. 19:00 til 21:30 i kirkestuen ved Nordberg kirke, Kringsjågrenda 1, Oslo.

Vi er for tiden i overkant av 40 medlemmer fordelt på alle fire stemmegrupper. Medlemmene kommer fra hele Oslo-Akershusområdet.

De siste årene er repertoaret, ved siden av lettere musikk og klassisk kirkemusikk, blitt dreiet i retning av klangfull, romantisk kunstmusikk. Vårt repertoar spenner vidt. Vi har hatt spennende opplevelser med bl.a. Palestrina, Monteverdi, Rheinberger, Purcell, Dvorak, Fauré, Dowland, Taube, Knut Nystedt, Trygve Hoff og Ola Gjeilo.

I 2019 hadde koret 50-årssjubileum! Det ble feiret med en stor jubileumskonsert.


Komiteer

Koret har egne komitéer. PR- og konsert, reise- og sosial og et musikkutvalg. Fordi vi er såpass mange, er det greit å ha forskjellige grupper som kan ta seg av store oppgaver i forbindelse med større arrangement som reiser og konserter.


Supportergruppe

Vi har egen supportergruppe som hjelper oss med det praktiske på seminarer og på konserter. De selger billetter, driver PR for konsertene våre både her hjemme og når vi er på utenlandsturer - i utlandet poster de kortene våre, skriver dem gjerne også mot et beskjedent honorar - supporterne våre gjør en glitrende jobb. Og det er veldig hyggelig at de blir med på utenlandsturene våre.


Sosiale tiltak

Vi reiser på kortur annet hvert år. I 2015 var vi i Budapest og de siste turene før det gikk til Berlin, Toscana og Bergen. I juni 2017 var vi i Krakow.

Vi har minst to øvingsseminarer i året. Et av seminarene går over en weekend, utenfor Oslo, slik at vi får maksimalt ut av øvelsene. I tillegg nyter vi et godt måltid sammen på lørdagskvelden, og synger og hygger oss.